Alwex

Alwex

Ramirent

Ramirent

Stoby Måleri

Stoby Måleri

Bike Brothers

Bike Brothers

Nordic Wellness

Nordic Wellness

Ahl Hansa

Ahl Hansa

Funktionär

För att deltagare, publik och allmänheten ska få en så bra dag som möjligt i samband med tävlingen behöver vi hjälp av ett stort antal funktionärer. Förutom att du hjälper vår idrott och vår tävling så hamnar du på första parkett för ett fartfyllt evenemang.

Anmäl dig nu, eller läs lite mer om varför detta är intressant just för Dig!

Vad krävs?

Du måste vara över 18 år för att hjälpa till på cykelbanan, men är du 12 år och äldre är du välkommen att anmäla ditt intresse för övriga stödfunktioner. Det krävs inga förkunskaper. Du kommer att få skriftliga instruktioner innan tävlingen och kort utbildning/information på plats.

Vad får du?

Förutom en rolig dag och känslan av att hjälpa idrotten, tävlingen och deltagarna så kommer vi att bjuda på någonting att äta och dricka.

Medlemmar i 338 Småland

Är du medlem i 338 Småland och vill vara med på tävlingen gäller att du måste hjälpa till före och efter tävlingen samt att du måste ha minst två andra som ställer upp som funktionärer i ditt ställe under tävlingen. Efter att du har anmält dig till tävlingen kommer du att bli kontaktad för att komma överens om vad du ska göra för egen insats och vilka som kommer att ersätta dig som funktionärer.

Vattentemperatur

Aktuell vattentemperatur i Växjösjön kommer att meddelas här under de närmsta veckorna innan tävlingsdagen.

Ramudden

Ramudden

Sandbäckens Rör

Sandbäckens Rör

TechNet Syd

TechNet Syd

Service & Klimat

Service & Klimat

Medley

Medley

Växjö kommun

Växjö kommun

Royal Corner

Royal Corner